2025-2026 навчальний рік

          

Навчально-методичне забезпечення
спеціальності D7 Торгівля

Освітня програма «Товарознавство і торговельне  підприємництво»

Бакалавр

Безпека життєдіяльності та охорона праці

Біржова діяльність

Державний ринковий нагляд

Ділова українська мова

Захист прав споживачів

Іноземна мова

Інструментальний аналіз

Комерційна діяльність

Маркування товарів в Україні та за кордоном

Матеріалознавств та основи технологій виробництва товарів

Методи хімічного аналізу

Моніторинг якості продовольчих товарів

Облік, аудит і оподаткування

Організація торгівлі

Основи ідентифікації товарів

Основи споживання товарів та здоров’я людини

Основи товарної політики

Промислова сировина

Промислові інновації

Ринок і ресурси товарів

Санітарно-епідеміологічна експертиза товарів

Сенсорний аналіз

Сучасні інформаційні та комунікаційні технології

Теорія та методика експертної діяльності

Технічне регулювання

Технології зберігання товарів

Технології упакування товарів і тара

Товарний консалтинг

Товарні аспекти якості продукції

Торгівельна логістика

Торговельне пiдприємництво та інновації

Тренінг курс: Бізнес-план

Тренінг: Моя громадянська позиція

Управління безпечністю непродовольчих товарів

Управління безпечністю харчової продукції

Фiзичне виховання

Харчова сировина

Харчові інновації

Хімія

Штрихове кодування

Архів 2024-2025

Архів 2023-2024

Архів 2022-2023

Архів 2021-2022

Освітня програма «Товарознавство і комерційна діяльність

Магістр

Еко- та ГМО-продукти

Експертиза документів

Експертиза дорогоцінних металів, коштовного каміння та культурних цінностей

Експертна оцінка майна

Ідентифікація та фальсифікація товарів

Методологія і організація наукових досліджень

Міжнародна торгівля

Міжнародне технічне регулювання

Національне та міжнародне регулювання продовольчої безпеки

Органічне виробництво та еко-продукти

Товарна інформація

Управління якістю

Архів 2024-2025

Архів 2023-2024

Архів 2022-2023

Архів 2021-2022

Освітня програма «Експертиза та митна справа»

Бакалавр

Експертиза нехарчової продукції

Експертиза харчових продуктів

Захист прав споживачів

Інструментальний аналіз

Маркування товарів

Методи хімічного аналізу

Митне регулювання

Мікологія

Основи експертної оцінки

Основи ідентифікації товарів

Основи митної справи

Основи споживання товарів та здоров’я людини

Основи товарної політики

Промислові інновації

Промислова сировина

Санітарно-епідеміологічна експертиза товарів

Технічне регулювання

Технології зберігання товарів

Технології упакування товарів і тара

Товарний консалтинг

Товарні аспекти якості продукції

Управління безпечністю непродовольчих товарів

Харчова сировина

Харчові інновації

Хімія

Штрихове кодування

Архів 2023-2024

Архів 2022-2023

Архів 2021-2022

Освітня програма «Товарознавство та експертиза в митній справі»

Магістр

Еко- та ГМО-продукти

Експертиза в митній справі та міжнародній торгівлі

Експертиза дорогоцінних металів, коштовного каміння та культурних цінностей

Експертиза наркотичних, отруйних та вибухових речовин

Експертиза послуг

Експертиза документів

Експертний консалтинг (частина І)

Експертний консалтинг (частина ІI)

Методологія і організація наукових досліджень

Митна справа

Переробка вторсировини

Управління якістю

Курсова робота зі спеціальності

Архів 2023-2024

Архів 2022-2023

Архів 2021-2022

Освітня програма «Митна справа в міжнародній торгівлі»

Бакалавр

Маркування товарів в Україні та за кордоном

Митна логістика

Організація боротьби з контрабандою та порушення митних правил

Основи ідентифікації товарів

Інтелектуальна власність

Санітарно-епідеміологічна експертиза товарів

Товарна номенклатура ЗЕД

Архів 2023-2024

Архів 2022-2023

Архів 2021-2022

Навчально-методичне забезпечення
спеціальності 162 Біотехнології та біоінженерія

Освітня програма «Біотехнологія»

Бакалавр

Аналітична хімія

Безпека: Безпека життєдіяльності. Основи охорони праці

Біоетика

Біоінформатика

Біологія клітини

Біотехнологія культур клітин і тканин

Біотехнологія та здоров’я людини

Біотехнологія навколишнього середовища

Біохімія

Генетика

Експертні дослідження в біотехнології

Загальна біологія

Загальна біотехнологія

Загальна мікробіологія і вірусологія

Іноземна мова

Інструментальна біотехнологія

Колоїдна хімія

Контроль та керування біотехнологічними процесами

Методи хімічного аналізу

Національне та міжнародне регулювання продовольчої безпеки

Неорганічна хімія

Органічна хімія

Основи раціонального споживання товарів

Основи рослинництва і тваринництва

Проектне навчання з дисципліни «Експертні дослідження в біотехнології»

Проектування біотехнологічних виробництв

Процеси і апарати біотехнологічних виробництв

Сенсорний аналіз

Стандартизація та сертифікація продукції та послуг

Технологія біовиробництв

Українська мова (за професійним спрямуванням)

Фармакогнозія

Фізика

Фізична хімія

Фізичне виховання

Харчова біотехнологія

Начальні та виробничі практики

Кваліфікаційна робота

Архів 2023-2024

Архів 2022-2023

Архів 2021-2022

          

Вибіркові дисципліни загально-університетського рівня

Еко- та ГМО-продукти

          

Дисципліни, які читаються кафедрою для інших спеціальностей

Безпечність та екологічність товарів

Товарознавство (Нехарчова продукція)

Товарознавство (Харчові продукти)

Товарознавство (Теоретичні основи)

          

АРХІВ
Навчально-методичного забезпечення
за 2020-2021 навчальний рік

          

АРХІВ
Навчально-методичного забезпечення
спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія»
за 2014-2019 навчальні роки