Виробнича практика

          

Студенти напряму підготовки 6.030510 «Товарознавство та торговельне підприємництво» програми професійного спрямування «Товарознавство та комерційна діяльність» і «Товарознавство та експертиза в митній справі» проходять виробничу товарознавчо-технологічну практику на харчових підприємствах різних форм власності. На яких вони ознайомлюються з обладнанням, технологічними процесами виробництва,  постачальниками сировини, використання дефектної продукції, поворотної продукції та оцінкою якості готової продукції. Вивчають асортимент товарів та методи планування, виручки від реалізації за всією продукцією, яку виробляють на підприємстві.

КП «Полтавський м'ясокомбінат»

ТОВ «Полтавахліб»

ТОВ «Багатопрофільне підприємство «Кристал»

ПАО «Фирма Полтавпиво»

НПО «Промелектроніка»

А також на таких підприємствах: ТОВ «Українська виробнича компанія «Полагросервіс» смт. Решетилівка Полтавської обл., Хлібкомбінат «Семенівське АТП - 15345», ПАТ «Охтирський м'ясокомбінат», ПАТ «Комсомольський хлібзавод», ПАТ «2-ий ім. Петровського цукровий завод», ПАТ «Червонозаводський хлібзавод», ДП «Хлібкомбінат м. Баштанки», «Улянівський хлібзавод», ВП «Яреськівський цукровий завод», «Хлібзавод  м. Дніпродзержинськ», «Кролевецький комбінат хлібопродуктів», та ін.