Олімпіади та конференції

          

Кафедра регулярно проводить наукові студентські конференції за підсумками науково-дослідних робіт студентів. Метою конференцій є обговорення проблем якості харчових продуктів, можливостей підвищення рівня конкурентоспроможності вітчизняної продукції та ефективності діяльності переробних підприємств харчової промисловості в умовах світового торговельного простору.

Основні тематичні напрями роботи конференції:

  1. Фактори формування асортименту та якості продукції вітчизняних переробних підприємств харчової промисловості.
  2. Проблеми оцінки якості вітчизняної харчової продукції в умовах світового торговельного простору.
  3. Особливості оцінки конкурентоспроможності вітчизняних переробних підприємств харчової промисловості.
  4. Управління якістю та конкурентоспроможністю продовольчих товарів в світовій торгівлі.

За результатами заслуханих доповідей членами журі визначаються переможці, які одержують відповідні дипломи